Reservehjul konfigurator

  • 1. Vælg køretøj
  • 2. Vælg reservehjul

I vores konfigurator finder du det passende reservehjul til dit køretøj: Vælg dit køretøj idet du indtaster dit registreringsnummer/din nummerplade eller ved at vælge køretøj over køretøjsmodel.

Alle reservehjul leveres med donkraft, værktøj, fastgøringsmaterialer og bærepose og kan dermed benyttes uden yderligere værktøj!

For at kunne identificere dit køretøj, indtast din nummerplade her.

Bemærk reservehjul
Vores reservehjul sæt indeholder alle værktøj, for eks. donkraft og fastgøringsmaterialer, som skal bruges for at montere hjulet.

Af den grund sammensættes reservehjulet-sæt altid i forhold til køretøjstypen. Der findes ikke et fælles reservehjul for alle mærker som sælges på det europæiske marked, men et hjul der er er udviklet speciel til enhver køretøjstype.

Din vognpark

Her finder du et udvalg af køretøjer, du allerede har konfigureret. Klik ganske enkelt på det relevante køretøj og overtag udvalget.

De afbildede dæk leveres uden fælge.
(Alt efter dækbredde kan profilbilledet afvige)

Forsendelse indenfor Danmark er gratis fra 1 motorcykeldæk, 1 fælg eller 1 komplethjul. Ved dæk til personbiler, off-roader-dæk eller varevognsdæk er forsendelse gratis fra 2 dæk. Vi sælger og leverer ingen varer til Grønland og Færøerne.

Alle prisoplysninger er inklusive gældende moms.