dækekspert.dk – den danske filial af Tysklands første dækdiscountbutik reifencom GmbHAlt inden for dæk fra en og samme leverandør

reifencom GmbH har positioneret sig på dækmarkedet som første discountbutik for dæk og tilbyder sine kunder alt inden for dæk fra en og samme leverandør. I den forbindelse har reifencom GmbH – efter en fusion mellem to dækforhandlere i Tyskland, der begge har eksisteret siden 1989 – opbygget et tæt net af filialer. I firmacentralerne i Bielefeld og Hannover og i filialerne er der i dag beskæftiget 500 medarbejdere. Filialerne tilbyder supplerende serviceydelser inden for dæk, f.eks. dækskift, dækmontering og opbevaring såvel som rengøring af hjulnav og påfyldning af dækgas, komplet hjulvask, dækbeskyttelse og financiering. 2.500 montagepartnere over hele Tyskland hjælper til med dækskift og montering. Yderligere 2.500 montagepartnere er aktive uden for Tysklands grænser, og dette net af montagepartnere udvides løbende – også i Danmark.

reifencom Hildesheim

Succes, der bygger på høj kvalitet og yderst fordelagtige priser

dækekspert.dk tilbyder mærkedæk og fælge fra førende producenter i hele verden til yderst fordelagtige priser. Det omfattende udbud omfatter alle almindelige dæk- og fælgstørrelser samt komplette hjul af aluminium og stål i alle pris- og kvalitetssegmenter.

Inden for segmenterne kvalitets-, mærke- og premiumdæk sælger vi udelukkende nye dæk. Vores dæk opfylder altid de allerhøjeste krav og stammer fra løbende produktion hos de pågældende producenter. Ved vores kvalitetsdæk lægger vi størst mulig vægt på kvalitet, og dette gælder også for vores regummierede dæk af tysk og europæisk produktion.

Perfekt logistik

Foruden det omfattende og prisfordelagtige dæktilbud lægger dækekspert.dk vægt på en perfekt fungerende logistik for dermed at kunne sikre størst mulig disponibilitet, når efterspørgslen er størst, f.eks. om for- og efteråret.

Mange af vores produkter kan leveres med det samme fra vores lager, og resten af produkterne anskaffer vi så hurtigt som muligt.

Pålidelig service

Du kan kontakte dækekspert.dk mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 16:30, enten telefonisk (+45 7873 7890) eller nemt pr. e-mail via vores kontaktformular.

Du kan efter ønske få dine dæk, fælge eller komplette hjul leveret til din egen adresse eller en anden af dig oplyst adresse.