Hersteller
OM FALKEN HIGH PERFORMANCE DÆK

Motorsporten har i mange år dannet grundlaget for teknologien ved og udviklingen af Falken High Performance dæk og deres ekstraordinære egenskaber.

Racerdækkene fra Falken beviser deres kvalitet og ydeevne i de mest krævende racerløb i verden. Disse omfatter blandt andre japanske Super Taikyu, amerikanske Le Mans Series, World Rallye Championship og fremfor alt det legendariske 24-timers løb på Nürburgring. Gennem systematisk evaluering af indhøstede erfaringer fra racersporten når man frem til nye indsigter, der så implementeres på den korteste vej i serieproduktionen. Resultatet er enestående produkter, der i årevis har opfyldt de højeste kvalitetsstandarder og har klaret sig med succes i den internationale konkurrence. Falken producerer efter de højeste kvalitetsstandarder. Alle produktionsfaciliteter er certificeret i henhold til ISO 9001. Desuden har fabrikkerne i Sumitomo en certificering i henhold til ISO 14001 i miljøledelsessystem.
OM FALKEN HIGH PERFORMANCE DÆK

Motorsporten har i mange år dannet grundlaget for teknologien ved og udviklingen af Falken High Performance dæk og deres ekstraordinære egenskaber.

Racerdækkene fra Falken beviser deres kvalitet og ydeevne i de mest krævende racerløb i verden. Disse omfatter blandt andre japanske Super Taikyu, amerikanske Le Mans Series, World Rallye Championship og fremfor alt det legendariske 24-timers løb på Nürburgring. Gennem systematisk evaluering af indhøstede erfaringer fra racersporten når man frem til nye indsigter, der så implementeres på den korteste vej i serieproduktionen. Resultatet er enestående produkter, der i årevis har opfyldt de højeste kvalitetsstandarder og har klaret sig med succes i den internationale konkurrence. Falken producerer efter de højeste kvalitetsstandarder. Alle produktionsfaciliteter er certificeret i henhold til ISO 9001. Desuden har fabrikkerne i Sumitomo en certificering i henhold til ISO 14001 i miljøledelsessystem. read more... luk

Vi har fundet 20 dæk, der passer til dit køretøj!

 
x