Dæk leveres uden fælge. Alt efter dækbredde kan profilbilledet afvige fra afbildningen.

Austone

165/70 R14 85T SP 901 XL  

(3)

Vinterdæk

E E 71
Dæk egenskaber
TL XL
Producent
Austone 
Profil
SP 901 XL
Størrelse
165/70 R14 85 T TL
Hastighedsindeks
T indtil 190 km/h 
Loadindeks
85  
Kategori
Vinterdæk til personbil 
EAN:
6970310408930
Særlige egenskaber

Online køb

(Bestil online og få varen leveret på din ønskede adresse)

(Bestil online og få varen leveret på din ønskede adresse)

På lager 1
241 77 kr. X
241 77 kr.
254,27 kr. (incl. 12,50 kr. Miljøgebyr)

Austone SP 901 er et prisfordelagtigt kvalitetsdæk fra Asien. Dette dæk bliver produceret af en veletableret fabrikant med mange års erfaring i dækproduktion. Dækket Austone SP 901 bliver fremstillet på en teknologisk avanceret måde og er underkastet strenge kvalitetskontroller i hvert produktionstrin. Udviklet til en alsidig belastning og med de bedste køreegenskaber, er den høje kvalitet synlig i enhver detalje af dækket. Austone SP 901 opfylder alle kravene og standarder af det europæiske marked og er samtidig enestående med hensyn til forholdet mellem kvalitet og pris.

Fordele:

- Speciel silika blanding og blødt mønsterdesign for fremragende trækkraft og bremsepræstation på snedækkede kørebaner
- Specielt huldesign inspireret af naturen som er en efterligning af gekkoens fod. Forøger overfladens absorberende egenskaber mellem dæk og is og byder samtidig på fremragende trækkraft og bremsepræstation på isede og snedækkede veje
- Asymmetrisk mønsterdesign byder på glimrende greb på våd vej og på sne

E E 71 2 C1

EU dæklabel

Fra 01.11.2012 gælder den europæiske forordning EU/1222/2009 om mærkning af dæk, kort betegnet EU dæklabel. Denne forordning gælder for alle nye dæk, der er fremstillet fra uge 27/2012.

Denne EU dæklabel indeholder oplysninger om kriterierne for brændstofeffektivitet, vådgreb og rullestøj, og den er bindende for alle personbil-, varevogns- og lastbildæk (klasserne C1, C2 og C3) inden for EU-medlemsstaterne.

Formålet med denne EU dæklabel er mere sikkerhed, miljøbeskyttelse og økonomisk effektivitet i trafikken ved fremme af brændstofbesparende, mere sikre og lydsvage dæk.

Ud over denne EU dæklabel bør man dog fortsætte med at inddrage relevante dæktests som vigtig faktor ved købsbeslutningen, idet den nye EU dæklabel kun tester tre vigtige kriterier. Således vurderes eksempelvis sommerdæks køreegenskaber på tør vej lige så lidt som vinterdæks vejgreb på tilsneet vej.

De tre kriterier og vurderingsklasserne i overblik

E C1

Brændstoføkonomi

Klassificeringen af brændstofeffektiviteten sker i syv klasser: fra A (mest effektiv) – G (laveste effektivitet), hvor klasse D ikke anvendes. En forbedring fra en klasse til næste, mere effektive klasse betyder en omtrentlig besparelse på ca. 0,1 liter brændstof pr. 100 km.

E

Vådgreb

Vådgreb er opdelt i klasse A (korteste bremselængde) – G (længste bremselængde), hvor klasserne D og G ikke anvendes. Forskellen i bremselængde fra den ene klasse til næste, bedre klasse er på våd vejbelægning ved en udgangshastighed på 80 km/t omkring 1 og 2 billængder (3-6 m).

2 71 C1

Ekstern rullestøj

Støjemissionen fra et dæk påvirker den samlede støj fra køretøjet og påvirker ikke kun egen kørekomfort, men også støjforureningen af miljøet. På en EU dæklabel opdeles den eksterne rullestøj i 3 kategorier, måles i decibel (dB) og sammenlignes med de europæiske støjemissionsgrænser for ekstern rullestøj fra dæk. Her gælder det: Jo færre sorte striber der er, jo lavere er den eksterne rullestøj målt i sammenligning med EU-grænseværdien.

Samlet bedømmelse
Kørekomfort
Indvendig støj
Bremseegenskaber
Kvalitet
Køreegenskaber i vådt føre
Kundeanmeldelse i detaljer
  • Frank T.
  • Susanne M.
  • györgy z.
x