Regummieret 165/70 R14 81T RE King Meiler KMMHT
Regummieret 165/70 R14 81T RE King Meiler KMMHT
Regummieret 165/70 R14 81T RE King Meiler KMMHT

Dæk leveres uden fælge. Alt efter dækbredde kan profilbilledet afvige fra afbildningen.

Sommerdæk

Regummieret

165/70 R14 81T RE King Meiler KMMHT  

Producent
Regummieret 
Profil
RE King Meiler KMMHT 
Størrelse
165/70 R14 81 T
Hastighedsindeks
T indtil 190 km/h 
Loadindex
81 
Kategori
Sommerdæk til personbil 
EAN:
4037392170161 

239,06 kr.

245,31 kr. (incl. 6,25 kr. Miljøgebyr)

Beskrivelse

Det tilbudte dæk er et prisfordelagtigt regummieret sommerdæk med retningsbestemt profil, produceret i Tyskland. Til forskel fra nye dæk genanvendes karkassen ved regummierede dæk, og slidbanen pålægges på ny. I den forbindelse skal karkassen opfylde høje kvalitetskrav, og profiler samt materiale til slidbanen skal opfylde de strengeste sikkerhedsstandarder.

Gennemprøvet kvalitet

Koncernen ”TÜV Nord” støtter med sin mere end 100 år lange historie og med anvendelse af sin know-how forbrugerne hvad angår kvalitet, sikkerhed og pålidelighed gennem rådgivning, kontrol, certificering og erfaring. Produktioner, som bærer dette certifikat, er testet i overensstemmelse med de høje krav og er vurderet som værende af høj kvalitet.

Produktionen af mærket „King-Meiler“ er certificeret af ”TÜV Nord” ifølge den høje standard for kvalitetsstyring "DIN EN ISO 9001:2015". Gennem indførslen af dette kvalitetsstyringssystem sikres en konstant høj kvalitet på dækkene "King-Meiler".

Prüflabor Nord, som er akkrediteret af forbundskontoret for motortransport ”Kraftfahrt-Bundesamt” og ”RDW”, attesterer at de vulkaniserede dæk „King-Meiler“ har en kvalitet, som ligger over de lovmæssige krav og byder på enorme sikkerhedsreserver. Dertil har de vulkaniserede kvalitetsdæk gennemgået et parkour-løb af kontroller, som til dels er mere omfangsrige end kontrollerne af nye dæk. Og derfor kan de vulkaniserede dæk, som produceres af Reifen Hinghaus GmbH, da også smykke sig med kvalitetsseglet fra „Prüflabor Nord“ ved navn „Approved High Quality Tyres“.


Kundeanmeldelser (7)

Gennemsnitlige kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

Kørekomfort
Indvendig støj
Bremseegenskaber
Kvalitet
Køreegenskaber i vådt føre

Kundeanmeldelse i detaljer

Samlet bedømmelse

Kørekomfort
Indvendig støj
Bremseegenskaber
Kvalitet
Køreegenskaber i vådt føre
Forfatter: Ramona L
1 fra 7

Alle prisangivelser er inklusive til hver tid gældende moms med tillæg af eventuelle forsendelsesomkostninger.
Alle priser er shippingpriser fra vores centrallager. Artiklen kan også fås til den viste pris i vores værksteder.

* Forsendelse indenfor Danmark er gratis fra 1 motorcykeldæk, 1 fælg eller 1 komplethjul. Ved dæk til personbiler, off-roader-dæk eller varevognsdæk er forsendelse gratis fra 2 dæk. Vi sælger og leverer ingen varer til Grønland og Færøerne.

1En artikel som er markeret „på lager”, forlader vores lager indenfor 2 arbejdsdage efter modtagelsen af betalingen. Ved bestilling af fælge kan leveringstiden forøges op til 4 eller 5 dage. Bemærk venligst at leveringstiden kunne forøges op til 7 arbejdsdage på grund af montagen af komplette hjul. Den reelle leveringstid ab lager kan i enkelte tilfælde, især i højsæson, afvige fra den sædvanlige leveringstid (oktober til december og marts til april).