Pirelli 255/40 ZR18 95Y P Zero Asimmetrico
Pirelli 255/40 ZR18 95Y P Zero Asimmetrico

Dæk leveres uden fælge. Alt efter dækbredde kan profilbilledet afvige fra afbildningen.

Sommerdæk

Pirelli

255/40 ZR18 95Y P Zero Asimmetrico  

E

B

72

Producent
Pirelli 
Profil
Pzero Asimm.  
Størrelse
255/40 R18 95 Y
Hastighedsindeks
Y indtil 300 km/h 
Loadindex
95 
Kategori
Sommerdæk til personbil 
EAN:
8019227092615 

1611,33 kr.

1623,83 kr. (incl. 12,50 kr. Miljøgebyr)

Beskrivelse

Specielt udviklet for præstationsstærke sportsvogne og direktionsbiler.

Som milepæl i udviklingen af Pirelli serien blev P Zero™ valgt som originaludstyr for præstationsorienterede og præstationsstærke modeller på markedet. Det asymmetriske mønsterdesign forbedrer bremseevnen samt håndtering og kontrol. Fremragende i vådt føre og med forøget sikkerhed i situationer med risiko for akvaplaning.

Den nye nano-komposit-blanding sørger for et maksimalt greb og stabilitet. Dækkets strukturelle integritet forbedrer styringsresponsen, som er uundværlig for sportslig kørsel og sørger samtidig for ligelig mønsterslid. Specielle s-formede riller i slidbanen nedsætter støj i passagerrummet og forøger kørselskomfort.

EU dæklabel

EU dæklabel

Fra 01.11.2012 gælder den europæiske forordning EU/1222/2009 om mærkning af dæk, kort betegnet EU dæklabel. Denne forordning gælder for alle nye dæk, der er fremstillet fra uge 27/2012.

Denne EU dæklabel indeholder oplysninger om kriterierne for brændstofeffektivitet, vådgreb og rullestøj, og den er bindende for alle personbil-, varevogns- og lastbildæk (klasserne C1, C2 og C3) inden for EU-medlemsstaterne.

Formålet med denne EU dæklabel er mere sikkerhed, miljøbeskyttelse og økonomisk effektivitet i trafikken ved fremme af brændstofbesparende, mere sikre og lydsvage dæk.

Ud over denne EU dæklabel bør man dog fortsætte med at inddrage relevante dæktests som vigtig faktor ved købsbeslutningen, idet den nye EU dæklabel kun tester tre vigtige kriterier. Således vurderes eksempelvis sommerdæks køreegenskaber på tør vej lige så lidt som vinterdæks vejgreb på tilsneet vej.

De tre kriterier og vurderingsklasserne i overblik

E C1

Brændstoføkonomi

Klassificeringen af brændstofeffektiviteten sker i syv klasser: fra A (mest effektiv) – G (laveste effektivitet), hvor klasse D ikke anvendes. En forbedring fra en klasse til næste, mere effektive klasse betyder en omtrentlig besparelse på ca. 0,1 liter brændstof pr. 100 km.

B C1

Vådgreb

Vådgreb er opdelt i klasse A (korteste bremselængde) – G (længste bremselængde), hvor klasserne D og G ikke anvendes. Forskellen i bremselængde fra den ene klasse til næste, bedre klasse er på våd vejbelægning ved en udgangshastighed på 80 km/t omkring 1 og 2 billængder (3-6 m).

2 72 C1

Ekstern rullestøj

Støjemissionen fra et dæk påvirker den samlede støj fra køretøjet og påvirker ikke kun egen kørekomfort, men også støjforureningen af miljøet. På en EU dæklabel opdeles den eksterne rullestøj i 3 kategorier, måles i decibel (dB) og sammenlignes med de europæiske støjemissionsgrænser for ekstern rullestøj fra dæk. Her gælder det: Jo færre sorte striber der er, jo lavere er den eksterne rullestøj målt i sammenligning med EU-grænseværdien.

Alle prisangivelser er inklusive til hver tid gældende moms med tillæg af eventuelle forsendelsesomkostninger.
Alle priser er shippingpriser fra vores centrallager. Artiklen kan også fås til den viste pris i vores værksteder.

* Forsendelse indenfor Danmark er gratis fra 1 motorcykeldæk, 1 fælg eller 1 komplethjul. Ved dæk til personbiler, off-roader-dæk eller varevognsdæk er forsendelse gratis fra 2 dæk. Vi sælger og leverer ingen varer til Grønland og Færøerne.

2En artikel, der er markeret som "Kan leveres", tilbydes af en leverandør tilknyttet dækekspert.dk. Leveringstiden for denne artikel ligger på omkring 7 arbejdsdage. Vær venligst opmærksom på, at denne artikel skal bestilles af dækekspert.dk på dine vegne, og at artiklens tilgængelighed afhænger af, hvorvidt artiklen faktisk er på lager hos vores leverandør.