Dæk leveres uden fælge. Alt efter dækbredde kan profilbilledet afvige fra afbildningen.

Sommerdæk

MICHELIN

P275/35 ZR18 (87Y) Pilot Sport ZP LL UHP FSL DoVip  

G

C

75

Producent
MICHELIN 
Profil
Pilot Sport ZP LL UHP FSL DoVip 
Størrelse
275/35 R18 87 Y
Hastighedsindeks
Y indtil 300 km/h 
Loadindex
87 
Kategori
Sommerdæk til personbil 
EAN:
3528701578200 

3665,27 kr.

3677,77 kr. (incl. 12,50 kr. Miljøgebyr)

Beskrivelse

MICHELIN Pilot Sport

Teknologisk topprodukt til sportslig køreglæde, køreretningsbundet profil, fremragende køreadfærd på våde veje, meget godt vejgreb i all situationer.

Kun egnet til køretøjer med dæktryk-kontrolsystem.

Karakteristika ved Michelin-dæk

ForkortelseBetydning
A

Optimerede dæk til Toyota

AO/RO1

Optimerede dæk til Audi

C1

Optimerede dæk til Chrysler

K1, K2

Optimerede dæk til Ferrari

MO, MO1

Optimerede dæk til Mercedes

N0 - N04

Optimerede dæk til Porsche

VO

Optimerede dæk til Volkswagen

*

Optimerede dæk til BMW

EL, XL

(Extra Load) forstærkede dæk til øget belastning af køretøjet

FSL

Dæk med fælgbeskyttelse

GRNX

(Michelin Green X) energibesparende og økologiske dæk

REINF

(Reinforced) forstærkede dæk til øget belastning af køretøjet

UHP

Ultra-High-Performance-dæk (højhastighedsdæk)

DT/DT1/G1/S1

monteres sætvis på aksel

ZP

(Zero Pressure)

OBS: Køretøjer må kun udstyres med ZP-dæk, såfremt de har et kontrolsystem til dæktryksovervågning.

EU dæklabel

EU dæklabel

Fra 01.11.2012 gælder den europæiske forordning EU/1222/2009 om mærkning af dæk, kort betegnet EU dæklabel. Denne forordning gælder for alle nye dæk, der er fremstillet fra uge 27/2012.

Denne EU dæklabel indeholder oplysninger om kriterierne for brændstofeffektivitet, vådgreb og rullestøj, og den er bindende for alle personbil-, varevogns- og lastbildæk (klasserne C1, C2 og C3) inden for EU-medlemsstaterne.

Formålet med denne EU dæklabel er mere sikkerhed, miljøbeskyttelse og økonomisk effektivitet i trafikken ved fremme af brændstofbesparende, mere sikre og lydsvage dæk.

Ud over denne EU dæklabel bør man dog fortsætte med at inddrage relevante dæktests som vigtig faktor ved købsbeslutningen, idet den nye EU dæklabel kun tester tre vigtige kriterier. Således vurderes eksempelvis sommerdæks køreegenskaber på tør vej lige så lidt som vinterdæks vejgreb på tilsneet vej.

De tre kriterier og vurderingsklasserne i overblik

G C1

Brændstoføkonomi

Klassificeringen af brændstofeffektiviteten sker i syv klasser: fra A (mest effektiv) – G (laveste effektivitet), hvor klasse D ikke anvendes. En forbedring fra en klasse til næste, mere effektive klasse betyder en omtrentlig besparelse på ca. 0,1 liter brændstof pr. 100 km.

C C1

Vådgreb

Vådgreb er opdelt i klasse A (korteste bremselængde) – G (længste bremselængde), hvor klasserne D og G ikke anvendes. Forskellen i bremselængde fra den ene klasse til næste, bedre klasse er på våd vejbelægning ved en udgangshastighed på 80 km/t omkring 1 og 2 billængder (3-6 m).

3 75 C1

Ekstern rullestøj

Støjemissionen fra et dæk påvirker den samlede støj fra køretøjet og påvirker ikke kun egen kørekomfort, men også støjforureningen af miljøet. På en EU dæklabel opdeles den eksterne rullestøj i 3 kategorier, måles i decibel (dB) og sammenlignes med de europæiske støjemissionsgrænser for ekstern rullestøj fra dæk. Her gælder det: Jo færre sorte striber der er, jo lavere er den eksterne rullestøj målt i sammenligning med EU-grænseværdien.

Alle prisangivelser er inklusive til hver tid gældende moms med tillæg af eventuelle forsendelsesomkostninger.
Alle priser er shippingpriser fra vores centrallager. Artiklen kan også fås til den viste pris i vores værksteder.

* Forsendelse indenfor Danmark er gratis fra 1 motorcykeldæk, 1 fælg eller 1 komplethjul. Ved dæk til personbiler, off-roader-dæk eller varevognsdæk er forsendelse gratis fra 2 dæk. Vi sælger og leverer ingen varer til Grønland og Færøerne.

2En artikel, der er markeret som "Kan leveres", tilbydes af en leverandør tilknyttet dækekspert.dk. Leveringstiden for denne artikel ligger på omkring 7 arbejdsdage. Vær venligst opmærksom på, at denne artikel skal bestilles af dækekspert.dk på dine vegne, og at artiklens tilgængelighed afhænger af, hvorvidt artiklen faktisk er på lager hos vores leverandør.