Konfigurer dit komplethjul

Vidste du det?  Vores tekniske afdeling kontrollerer alle ordrer af komplette hjul for korrekthed. Få mere at vide
1
Sæson
2
Køretøj
3
Fælge
4
Dæk
5
TPMS
6
Oversigt

Vælg din sæson

I vores online butik kan du få komplette hjul med premium- eller mærkedæk fra førende producenter. Følg trenden og vær undervejs med et sæt komplette hjul til hver sæson. På den måde udelades det årlige dækskift om vinteren og foråret og du slipper for at skulle spekulere over mulige nye fælg-og dækkombinationer.

  • Sikkert
  • Kompetent
  • Individuelt

EasyMode – fælge uden synspligt

Vis let og hurtigt alle fælge med ECE-godkendelse.

I vores EasyMode kompletthjul konfigurator, vises udelukkende fælge og dæk der har en ECE-godkendelse. Det betyder at disse hjul svarer til bilproducenternes standard specifikationer.

EasyMode Komplettrad ohne TÜV Abnahme
EasyMode Komplettrad ohne TÜV Abnahme

Vores eksperter for komplette hjul

Vi hjælper dig med tekniske spørgsmål.

På grund af mange års erfaring inden for fælge, komplette hjul og TPMS, kan vores specialister besvare alle spørgsmål målrettet og kompetent. Regelmæssige uddannelseskurser holder vores servicemedarbejdere opdaterede om forkellige emner, såsom det stadig nye tema ”blandede dæk”. Ring endelig hvis du er i tvivl om noget, ellers kan vi love dig at hver eneste ordre af komplette hjul kontrolleres individuelt for korrekthed af vores team af eksperter..totop Telefonisk rådgivning Telefonisk rådgivning Vores gratis rådgivning er tilgængelig på: +45 7873 7890