Stålfælge med sommerdæk som komplet hjul

  • 1. Vælg køretøj
  • 2. Vælg dæk

Sammensæt nemt og bekvemt komplethjul til dit køretøj: Vælg køretøjsmodel i trin 1. Efter en vellykket køretøjssøgning, finder vi en passende stålfælg, og i det sidste trin skal du kun vælge de passende dæk – færdig!

For at kunne identificere dit køretøj, indtast din nummerplade her.

Oplysninger om komplethjul
Vores priser på komplethjul omfatter fælge, dæk, ventiler, montering af dæk på fælgen og afbalancering. Hvert komplethjul monteres individuelt for dig, og vores komplethjulmontage sker som standard uden kontrolsensor til dæktryksovervågning.

Vær venligst opmærksom på, at fra den 1. november 2014 skal alle nyindregistrerede biler i EU (personbiler, SUV'er og autocampere, der registreres første gang), være udstyret med et kontrolsystem til dæktryksovervågning (TPMS). Hvis dit køretøj har en aktiv TPMS med kontrolsensorer til dæktryksovervågning, kan du til bestemte køretøjsmodeller bestille passende TPMS-sensorer af mærkerne Italmatic eller CUB som ekstraudstyr. Denne mulighed vil blive vist i bestillingsprocessen, for så vidt vi tilbyder den. De TPMS-sensorer, der er bestilt af dig, monteres og programmeres af os i komplethjulet og skal aktiveres på køretøjet af dig efter modtagelsen.

For spørgsmål om temaet TPMS, så står vores kompetente ekspertrådgiver i kundeservice også personligt til rådighed: +45 7873 7890.

Din vognpark

Her finder du et udvalg af køretøjer, du allerede har konfigureret. Klik ganske enkelt på det relevante køretøj og overtag udvalget.